11 september

Idag har det inte hänt så mycket. Min kompis som har gått i en annan skola men inte trivdes där kom tillbaka idag. Det var inte så speciellt ändå. Hon har ju ändå gått där hela förra året så det kändes normalt med en gång. Men glad är jag såklart!
Jag har bakat med min lillasyster. Mina händer är täckta av choklad ^^ Vi gjorde någon slags dajm. Det är gott, enda problemet är att sirapsblandningen som man sen ska lägga choklad på är riktigt hård och svår att skära i bitar, och att chokladen är så tunn att den smälter bara man rör i dajmbiten. Nåjaa lite får man väl tåla här i livet.
Vi hade löptest på gympan idag. 2 km. Min tid var 11.36 min. Det är väl helt okej, men dom flesta i vår grupp fick typ 8-9 min. Varför var jag tvungen att hamna i en klass med en massa superidrottare? Då känner man sej ju så värdelös, för hur bra resultat man än får så får dom alltid bättre... Men det finns ju dom i gruppen som är lite sämre också.
 Jag har fått någon timme att gå genom att spela Sims. Jag älskar det spelet ^^ Jag har alla ettans spel, inga tvåans dock "/ Men det duger bra för mej. Sen har jag nyss köpt ett spel;"Sims Livets historier" och det är rätt kul. Jag har spelat tvåan hos en kompis och spelet jag köpte verkar rätt så likt det. Det kommer att ta ett tag innan jag lär mej allt men men... xP

Idag kan man ju alltid tänka lite extra på det där i World Trade center år 2001. Jag minns det ännu. Jag skulle ha pianolektion första gången i mitt liv den dagen. Sen minns jag hur man såg upprörda människor på teven, speciellt en kvinna som drog undan kjolen lite och visade ett stort sår hon hade på benet. Och ändå var det ett tag sen.

Nåjaa ha det bra <33 så uppdaterar jag snart ^^

10 september

Det här är alltså mitt första inlägg. Så då tänkte jag ta och beskriva mej själv. Jag är en tjej född 4 januari år 1994, som bor i Finland i en liten lantisby (sant, jag har grannar som har kor!) i närheten av Vasa. Och för att redan nu reda ut vissa saker; jag pratar svenska som modersmål. Ca 6 % i Finland gör det. Jag suger på finska ärligt talat. Jag har läst det i 5 år och ändå kan jag inte prata det xP
Jag går i en skola, i åttan, med ca 500-600 elever i. En ganska tråkig skola om jag får säga det själv. Nästan alla har ganska tråkig stil, bara jeans och munkjacka eller liknande. Men man får väl ha som man vill. Jag försöker i alla fall klä mej som jag vill. Min stil är svår att beskriva. Men kanske nån slags sånhär blandning: punk-hiphop-decora-"fjortis" osv. Jag har en egen blandstil helt enkelt. Jag kommer antagligen att ladda upp några bilder på mej i framtiden så ni får se lite hur jag klär mej =)
Jag har tre syskon. En storebrorsa över 20. En lillbrorsa, 12 år och en lillsyrra, snart 7 år (17 september). Sen har jag också en mamma och en pappa precis som alla andra människor på jorden. Jag har inte så många vänner eftersom jag har otroligt svårt att få kontakt med nån. Jag har även svårt att ta plats i grupp. De vänner jag har är såna jag har känt sen dagis, eller första åren i lågstadiet. jag har lärt känna ett par 5 st sen jag började högstadiet, men jag känner nog inte dem så bra.
Jag har astma och allmät problem med lungorna och det kanske jag kommer att skriva om mycket här, vi får se. För ett par år sen hade jag lunginflammation nästan 10 gånger på raken. Fick åka ut och in på sjukhus. Jag kallade stället för "mitt andra hem". Sen hittade dom en medicin som funkade men sen drygt ett år tillbaka får jag den inte längre. Dumt, eftersom mina lungor har börjat krångla nu igen. Nu har jag gått till en fysioterapeut ett par gånger och dessutom måste jag göra några övningar här hemma, som inte är speciellt kul. Det ger mej nån dålig känsla, jag har gråtit varenda gång. 
Nu måste jag nog gå, så ni får väl veta mer om mej med tiden antar jag ^^ 
CYA <33 

RSS 2.0