Bou <33



Idag är det två år sen han slutade ;__;
Men jag ska inte vara ledsen. Faktiskt har det här varit en riktigt rolig dag. Åtminstone i skolan ^^
Tillockmed gympa var kul! jag kan inte fatta att jag säger det, men så är det.
Jag cosplayade Bou lite för att hedra hans minne x) Typ samma outfit som han har i Smile ichiban ii onna pv:n. Kolla in den själv, jag orkar inte lägga upp nån bild.

Den enda dåliga idag är min hals. Det gör så jävla ont. Jag åt ingenting mellan klockan 11.00 och 19.00. Vem vill äta när det gör så ont!? ;__;  Men jag ska inte klaga mer, det orkar jag inte.

Ha en bra första maj =D

plåster <3

Jag älskar plåster! Helst ska dom vara roliga också.
Idag har jag två plåster. Ett rosa hello kitty runt pekfingret. Och ett gult med pinoccio som jag fick idag på sjukhuset (har varir där från halv nio, kom hem för en halvtimme sen).
Jag ska försöka att inte peta på dem så att de lossnar. Det är jag bäst på.. Man kan ju alltid ta plåster oavsett om man behöver eller inte, men det känns liksom fel på nåt sätt att ha plåster om man inte på något sätt har skadat sej x)
Btw, ordet "plåster" låter himla ful när man tänker på det, gör det inte!? -.-


såna har jag!!! ^^

multiply

Jaha!? Tydligen blev jag medlem på multiply.com nyss. Det var länge sen jag blev medlem på nåt nyt.
Nåja ni kan ju i alla fall besöka min sida x)
-klickeliklicka-

och jaa, jag ska göra den snyggare x)

photobucket

Jag har kommit på en grej. Man hittar många fler fina bilder om man söker på photobucket istället för på gamla hederliga google!
Som den här otroligt vackra bilder på Yasuda Shota. Jag dog lite grann när den kom upp (och ännu är jag bara på första sidan)



btw, jag har börjat skriva rätt många korta inlägg som kanske inte handlar om så mycket, och mindre långa romaner om hur min dag har varit och allt sånt. Är det bra eller dåligt? Snälla svara!?

hoppsan..

Jag märkte för nån timme sen att jag hade glömt att dra ur sladden till min plattång. Den har alltså legat där, hur varm som helst, ända från klockan sju i morse. Jag har i alla fall dragit ur sladden nu.


"/

Jag hatarhatarhatarhatar att det inte finns nåt japanskt språkpaket eller vad det nu heter på datorn längre >___<
Inte för att jag fattar så mycket av det men det är så ju himla fult att läsa webbsajter och bara se en massa fyrkanter.
Jag måste diskutera dethär med min storebror sen för det är väldigt jobbigt!


Vad samlar du på?

Det finns inget att skriva om idag..
Men jag kan i alla fall lägga upp bilder på vad jag samlar på.
Jag samlar på batterier och plaspåsar:





Vad samlar du på? =D

konvent och konfirmationsklänning

Jag for på konvent igår i alla fall. När Tanja blev sjuk och jag inte hade nån att åka med kändes det lite onödigt. Så jag ställde in mej på en trist hemmakväll och passade på att gå ut och kratta löv och så. Då plötsligt ringer Heidi och säger att hon kan komma på konvet. Hade jag nåt bättre för mej? (kratta löv?) nej! Så jag hoppade snabbt in i duschen och försökte klura ut en outfit som såg okej ut och sen iväg. Vi kom dit nästan en och en halv timme för sent men jag tror ändå inte att det var så många som saknade oss.
Det var i alla fall rätt kul. Vi dansade nästan hela tiden. Att dansa är skönt när man väl kommit in i stämningen och börjat skita i hur dum man kanske ser ut när man svänger med höfterna
(sanningen är nog att man ser dummast ut när man tror att man ser dum ut!)
Och jag såg dej där ^^ det gjorde mej riktigt glad <3
Alla kan skita i vem "dej" är för jag tänker inte berätta ändå xP
I början när vi dansade var det nån som råkade trampa på mej. Personen hade (tror jag) klackar som råkade hamna precis på dendär fotknölen på sidan. Jag har ännu ont.
Sen åkte vi hem nån timme innan det slutade. Då var det nån smartis som hade slängt alla jackor på golvet. Min jacka var inga problem att hitta eftersom den är limegrön. Min kompis jacka däremot, den är svart precis som alla andra jackor som fanns där, förutom nån enstaka som kanske var mörkgrå x)


Nog om det. Nu till idag! Jag, mormor och mamma var och kollade på konfirmationsklänningar igen. Och som sagt; jag och klänningar är ingen bra kombination. Vi kollade igenom nästan varenda klädbutik Vasa stad har att erbjuda. Mest sånadär dyra klädbutiker där jag passar ungefär lika bra som bikini i snöstorm.
Vi kollade bland annat på en klänning i en affär som heter Dopp (vem kom på det namnet!??). Den var typ grå med lite rosa fläckar och grejer och inte det minsta i min smak. Däremot verkade den vara i mormos och mammas smak. Den kostade 120 € + ett skärp som jag mer eller mindre hade varit tvungen att ha för att inte folk skulle tro att jag gick omkring i ett nattlinne, som kostade 30 € =O=O
Tillslut blev det en rätt söt klänning och ett par gulliga skor som jag kanske ska ha.
(den är inte blå eller nåt fastän det kanske ser ut så xD)



33,90 för allt detta! =D

Tusen pussar och kramar till den som lyckas lista ut varifrån detta är! Gissa på!


Få mer besökare till din blogg!

Registera dig på mer-trafik.se

Mer instruktioner står på sidan. Ett stort plus är också att man hittar många nya bloggar också!
Det är väldigt enkelt och det krävs inte så mycket av en. Det enda man behöver göra är att klicka runt på några bloggar och vips har du en massa besökare själv! Jag använder själv mer-trafik och det funkar verkligen! Värd att besöka!

.

Jag blev inte underkänd i löptestet!! slå det ni!
Klarade det på 12,10 minuter.. vilket blev vitsord 7 ½
jag är nöjd


Däremot fick jag inte särskilt bra betyg i moddeprovet (aka svenska provet). Eller njaa jag hade hälften rätt (24/49 poäng).
Mot många andra i klassen klarade jag mej rätt bra, jag tror att majoriteten blev underkända, men så ser ju inte mamma det.. Men whatever jag kommer ändå aldrig att behöva attribut, agent, deponensverb och allt annat skit så det spelar inte så stor roll.

För tillfället är det rätt bra. Hur har ni det då? =)

Ellegarden - koukasen [pv]



Oj.. det här är verkligen bland de häftigaste musikvideorna jag nånsin sett!

ellegarden <3

Jag har tröttnat lite på decora. Vem orkar ha samma klädstil månad efter månad liksom!? xD
 
Dom senaste två dagarna har jag varit lite mer punk, typ. Jag behöver mer pins, kom jag på idag. Jag har bara några med Hello Kitty, ngåra med Eminem och några random med stjärnor och sånt från tidningar. Jag satte på mej nästan alla jag hade på min t-shirt. Det blev ändå inte tillräckligt.. -.-

Hatar att vara pank också.. Jag har så mycket jag behöver köpa men som jag inte har råd med.

Älska Ellegarden, btw <33 Lyssna, alla som inte gjort det!
(jag har en Ellegarden-period nu alltså)


..

Idag har jag krattat löv. Mest (nej bara) av den orsaken att jag behöver pengar (mitt Pockyförråd börjar ta slut ;__;)
Nu har jag blåsor på händerna.

Idag fick jag ett brev. Den sjätte maj ska jag till sjukhuset (tror jag det var, men jag är inte säker) och typ göra hål på trumhinnorna och sen ska dom lägga dit små rör. (orkar inte förklara så noga, har haft en massa problem med öronen sen jag var ett halft år typ och det är inget jag vill prata så mkt om). Hursomhelst, det ska göras under narkos (man "sover" alltså). Och sen vaknar man upp i ett uppvakningsrum (Undrar verkligen hur dom kom på det namnet!) och sen får man glass och så får man åka hem och ta det lungt. Nästan som en operation typ. Jag har gjort det här typ 1000 (eller iaf 10) gånger tidigare med det var väldigt länge sen sist.
Jag vill inte. Eller kanske för då kanske jag slutar få lock för öronen hela tiden (sådär som man får i flygplan, iofs har jag aldrig flugit i ett flygplan men jag kan tänka mej hur det är), det gillar jag verkligen inte. Men usch jag vill inte alltid tvingas göra en massa saker. Det är in på avdelningen, spirometrier, operationer och fysioterapi. Jag blir så jävla less på det.

(jag har använt alldeles för många parenteser i dethär inlägget)

cupcakes

Idag har jag gjort cupcakes ^_^
Dom blev inte så bra..


Vad har ni gjort?


hahahaha xD

För alla med lika dålig humor som jag är dethär (<-- klicka) verkligen nånting för er!

Jag kan lyssna hur länge som helst, det är så fult! Tack Alice för det tipset! Nu har jag en till grej att ta till när jag är deprimerad ^^  


bara för att jag är uttråkad.

MEET MY NEW BFF! <3


hjälp mej!

Jag har jävligt tråkigt (alltså seriöst jag måste sluta svära så mycket!). Mamma  påminde mej för en timme sen att vi har rellaprov i morgon. Alltså vem är så elak att man lägger in ett prov på en måndag!? joo vår rellalärare. Och usch att det ska vara rella också. Jag menar, i ganska många ämnen kan man ju komma ihåg saker som läraren har berättat på lektionen, men inte i rella för där lyssnar man ju inte. Så nu har jag suttit i en timme och pluggat, nej fel ord, läst igenom lite om kyrkan under medeltiden, en massa kloster, luther och allt skit.. Jag är nära ett nervsammanbrott om ingen kommer och säger nåt kul snart.
Usch...

humor x)

Hahahaha några av mina
kompisar kallar mej Chi-chan. Well.. den här produkten som går på reklamen hela tiden heter Chi-san!
Lite artigare benäming på mej alltså ^^



Lite roligt sammanträffande x)

ny bloggdesign!

Vad tycker ni nu då?

Det är nånting jag inte är riktigt nöjd med, och profilbilden for åt... men annars är den väl rätt skaplig?
(jag älskar bakgrunden btw!)
Johanna har gjort profilbilden, snygg eller hur!?

klänning =O

Jättetrött dag idag. Jag var jättetrött igår också.
Idag skulle mamma och jag se på konfirmationsklänningar och mamma sa igår kväll att vi skulle åka rätt tidigt idag morgon. Jag ställde alltså väckarklockan på just för åtta. Och klockan ringer, jag stiger upp, gör mej i ordning och allt och sen går jag ner till köket. Och då säger mamma att vi ska åka först senare. Så där har jag allså stigit upp jättetidigt (åtta är tidigt för mej!) fast jag är jättetrött, helt i onödan! Jättekul.

Sen åkte vi alltså och kollade på klänningar. Tyvärr är "festklänningar och jag" inte en allför bra kombination. Min kropp verkar inte vara menad för såna och det jag vill ha tycks inte har uppfunnits än. Ärligt talat så vet jag inte vad jag vill ha heller.
Eller ungefär; jag vill ha en klänning som:
-är skuren vid höfterna (som en vanlig kjol men som är en klänning! förlåt, jag suger på att förklara).
-är ganska kort, absolut inte längre än till knäna.
-ska gå utåt på nåt sätt där den är skuren. Den ska alltså inte vara snäv nedanför höfterna
- har korta ärmar, helst. Sånadär små gulliga med små.
- Är nån bra färg. Inte vit, gul eller beige. Och ingen mörk färg. En färg som passar min hy
-inte är alltför festlig. Jag vill gärna kunna ha den också på skolavslutningen eller på nån fest kanske. 
-inte skär sej alltför mycket med min vanliga stil. Enligt mamma får jag inte ha så mkt halsband och sånt på konfrimationen så den borde vara rätt speciell i sig. En lolitaklänning hade inte varit helt fel. 

Det kanske kunde gå med en kjol också? Eller?
Nån som vet en sån klänning!?? Existerar det ens såna?  

 

skiiit!

Nu är jag lite irriterad..
Här försöker man göra en ny bloggdesign (den blev faktiskt lite söt tkr jag, när allt är klart börjar jag använda den) och sen när en kompis ska göra headern så har jag såklart inga bilder. Så jag försöker ta några bilder men gissa hur det blir!? Jag har nån slags oförmåga att inte bli bra på bild.
Och nu är kamerabatteriet slut. Dumma ljsghajbn >__<

Irriterad var ordet.


(yee va vacker jag gjorde i paint på ett par minuter xD)

jag är tröttis >__<

Seg dag idag. Jag har varit megatrött. Jag trodde jag skulle somna när vi hade ekonomi. Aktier är inte så intresant samtalsämne. Och självklart ska vi ha det två timmar. Men som tur är så är det bara en såndär degtimme (timme då man bara kan ligga och dega) då man inte behöver göra särskilt mycket. Jag spelade Röj hela timmen.

Nyss for jag ut på en liten promenad för att se om det kunde pigga upp mej. Det hjälpte inte så mycket.
Nåja det är ju helg i alla fall så man får sova länge i morgon.

Funderar på om jag ska fara på konvent nästa helg eller inte. Jag har aldrig varit på konvent, av den orsaken att jag inte har nåt att åka med. Jag kunde faktiskt åka ifall jag fick nån med mej, eller vad tycker ni?

Nåja ha en bra helg.. =D







an cafe tröja!

Nu har jag fixat klart min tröja ^^ Kolla va fin den blev =D


Michiyo har gjort bilden. Jag tycker den är skitsnygg! är den inte?

an cafe video

Hahahaha vilken kul video x)
hehe kolla om ni vill. Själv dog jag när den blå ankan kom.




teckning

Bara för att jag inte har nåt annat att göra tänkte jag att jag kunde ladda upp en bild jag har gjort (minns inte när men..). Jag är rätt nöjd med den, iaf färgläggningen och det.. vad tkr ni? =D



orka klaga..

Det var lite jobbigt idag. Jättemånga kollade elakt på mej och mina kläder och jag hörde en del personer som sa "herreguud.. " och ännu taskigare saker när dom gick förbi mej. Det blev lite jobbigt. Jag kände att skulle knäcka mej och förstöra hela dagen om jag inte pratade med nån så jag messade lite till michiyo (du betyder! <3) och sen blev det bättre! =)

När jag kom hem började pappa klaga också. Han sa nåt om att kunde jag inte klä mej som "vanligt folk". Hur orkar man? Skäms han så jävla mkt över mej?

Men vafan min stil får mej att må bra. Jag blir glad av att klä mej i gulliga kläder, många accessoarer och färger, så varför fan får jag inte göra det då? Det här samhället suger ..



(en kul decora-pic jag hittade nånstans [jag har inte ritat]

Decora <3

Här kommer min trendbibel. Eller ja, jag brukar i alla fall följa en del tips och tycker det är roligt att få inspiration. Läs ni också om ni vill (tyvär är min engelska så sugig att jag inte kan översätta ..)


Decora is a Japanese fashion style also known as "Dekora" or "Decorer". Its followers are called "Decora-chan". Decora style consists of bright colors, wild hair clips and bows, and tons of layering and accessories. The accessories include plastic toys and jewelry, which click together and make noise as the wearer moves. The style is sometimes mistakenly called "Fruits-style" by people not from Japan.

  1. Don't be afraid to go to thrift stores or shop at cheap stores at the mall. Decora thrives on layers, which means having a full closet with lots of versatile items such as cardigans, hoodies, and tank tops.
  2. Experiment with cute fabrics- browse fabric stores for cute pattern and frill and create your own skirts, tanks or pants.
  3. Shopping online is huge for a non-Japanese Decora, and to get good deals. Stores such as Cute-plush.com, Asiajam.com and Cdjapan.co.uk are good staring points.
  4. Don't go out wearing Decora until you have enough accessories and layers to fit your tastes. It will look very incomplete.
  5. Search for glitter eyeshadow and sticker tattoos- anything that will make you brighter.
  6. This step is HUGE- Put clips, extensions and bows in your hair. The more the better. You may buy some from www.lokisa.com, or many sellers on etsy.com sell adorable hair accessories.
  7. Wear colorful arm bangles and necklaces. Wear a ton. Make sure they co-ordinate with the colors of your clothes.
  8. Layer, layer, layer. This is what really brings the Decora look together. In winter, layer t-shirts with sweaters, hoodies, and cute jackets. For the summer, stay cool while still looking cool and Decora by layering several tank tops with different cute colors and prints. Skirts are great for Decora because they can be layered well with tops, leggings, pants, and many other great items - try bright tulle skirts or colorful short skirts, layered with cute brightly colored leggings or stockings.
  9. To help prevent burning out peoples eyes and even more rude comments, put your outfit up on a LJ or similar community for Decora to get feedback.
  10. Carry plushies or small toys if you want to go more extreme - plushies and small plastic toys are very integral to the Decora look in Japan. Extreme Decora-chans will often wear many small toys from a belt or necklace so that they click together and make noise as you move. Backpacks and cute bags are also great, favorites are strawberry shaped purses or Pikachu backpacks.
  11. Fashionable nails are very common in most of the Japanese fashions. Try and find some colorful press-ons at a pharmacy or online.
  • Remember, Decora can also include black, as long as it still follows the Decora aesthetic of extreme layering and excessive hair accessories. Try adding an accent color such as yellow or pink to brighten up your coordinate and make it more pleasing to the eye. Without these important factors, your outfit is much more likely to be mistaken for emo, punk, goth, or other more well know fashions.
  • Do not expect anyone to know what a "Decora" is. The fashion is largely unknown outside of Japan and will be met with everything from polite curiosity to insults. Explain politely that you're wearing Japanese street fashion called Decora, and answer any questions as long as the asker returns your politeness.


  •  

    • Be prepared for staring and ugly comments. This is very, very common.  (<--- gissa om jag känner igen mej!!!)
    • Be prepared to give up Decora on certain occasions, such as school or work. (<-- hatahatahatahata)
    • Be prepared to be asked to be taken pictures with.  (<-- hahahahahaha fan va kul det skulle va om det hände xD)

    Decorafrisyr:

    1. If your hair is straight, then wear a lot of hair accessories.
    2. If your hair is curly, wear ponytails (one to four) and a headband with a few large clips.
    3. Different colored hair is advised.
    4. Get choppy layers or short or long hair with long soft layers.
    5. The main thing is a lot of clips and bows, whatever style you like, whatever color you like but be creative!
    • The more, the better.
    • The cascading look works best if on each side of the head.
    • Put things in your bangs as well.


    Be prepared for strange looks.  (ooh yes)

    källa:  http://www.wikihow.com/Be-Decora , http://www.wikihow.com/Have-Decora-Hair 


    Hoppas nån gillade det! ^^ Kanske skriver några egna tips också nån gång ifall nån överhuvudtaget är intresserad!



     


     


    ego-pic xD
    (alldeles för lite hårspännen, smink och allt för att vara "äkta" decora märker jag!!) Mobba inte bilden! >.<


     


    bloggtävlingen avgjord

    Jag kom tvåa i bloggtävlingen med tio röster =D=D här kan ni se resultatet.

    Tack alla gullungar som har röstat <3
    och jag har faktiskt inte fuskat, även om nån tycks tro det..! "/

    skolan

    Har modde. tråkigt.. Vi ska ha prov på torsdag och fick provsidorna nu idag! Dumma lärar.. sak. <.<
    Jag minns inte nåt av vad vi har gjort.

    skolan är tråkig. jag vill hem nu xD

    teckning

    joo btw jag ritade lite igår. Jag kan lägga upp!



    Jag ville rita nåt annat än manga för en gåns skull så jag ritade dethär. Det känns som om där är en massa anatomifel och sånt, men jag vet inte!? Vad tycker ni?

    tråkig dag.

    Har varit ute ^^ Det kändes rätt bra faktiskt.

    Imorgon är det skola igen. Jag vill, men ändå inte. Så fick jag reda på nyss att vi tydligen har prov i modersmål (svenska) på torsdag. Har ingen aning om vad vi har gått igenom ens på domhär månaderna. Och om man inte minns vad vi har gått igenom, hur ska man då minnas hur man ska göra för att göra vad det nu än var vi hade gjort.
    (Usch vilken knepig mening)

    Tråkig dag annars. Orkar inte försöka göra dethär inlägget intressant.. så hejdåå typ. xD

    tråkigt..

    Usch vad mycket jag åt igår. Det blev en massa chips och godis på kvällen..

    har skittråkigt. Jag tänkte jag skulle lära mej vad alla medlemmar i Kanjani8 heter (jag kan bara tre) så jag har gjort en sånhär liten snygg bildsak som jag kan plugga på sen. 

     

    Det var nyss nån som ringde hit och talade finska. jag uppfattade några ord som "kännykkä" (mobiltelefon), "väärä" (fel) och "numero" (nummer). Han frågade nåt och jag bara "öh jaa" och sen sa han nåt och la på. Måste verkligen se till att lära mej bättre finska xD

    RÖSTA!!

    Det skulle vara kul om ni kunde rösta på min blogg igen..? Snäälla? ^^,

    klicka

    friterad kyckling <3

    Idag har jag varit och storhandlat.
    Nej.

    Vi åkte ungefär vid tio och sen bar det av, först till nån mopedaffär eller nåt, sen till prisma där jag köpte ett par skul candy hörlurar (omg vad meganyappy jag blev när jag nyss fick reda på att dom säljer såna där! Jag har ett par andra som jag köpte i Tuuri för ett halvår sen och först nu har dom gått sönder. Ett halvår! Det är rekord för mej. På den tiden sliter jag ut minst 5 par hörlurar, men Skull Candy är ju extra bra också så det är värt att betala typ dubbelt pris mot vad jag brukar. Jag köpte ett par rosa <3).

    Sen for vi in till stan. Min kompis skulle ha några löpskor så vi gick in i en sportaffär. Jag fick veta att pedofil-magnus jobbar där =O Vi har haft honom som vikarie i gympa ett par gånger. Han är läskig.

    Sen for vi till Asia market (ofc <3) och jag slösade en massa pengar där, fastän jag är pank och måste ha pengar till mina böcker men wth... xD jag köpte pocky, en kiwidryck, lite thailändskt kaffegodis och såntdär chokladpulver. Jag har smakat dendär drycken förr och den är så megagod så när jag såg att det fanns pulver var jag helt enkelt tvungen..

    Sen; mat! Vi åkte till en restaurang som hette Asian Food. (mycket Asia.. blev det idag xD) Den var inte riktigt så mysig som den andra vi var till förr en gång men här kunde dom iaf svenska xD
    Jag beställde friterad kyckling. Det kom in 12 jättestora friterade kycklingbitar! Jag åt fem, min kompis åt en så nu har jag sex stycken till ikväll <3 Det var jättegott!
    Sen tog vi efterrätt såklart! Friterad (ofc) ananas och glass. Också jättegott.
    Jag tror jag ska lära mej hur man friterar! Eller kanske inte för jag skulle nog börja fritera allt.

    Ikväll ska min kompis (som jag var till stan med) komma hit (med chips!!!! <3) Kewl ^^
    Vad händer hos er ikväll?

    ny design

    Jag vill ha en ny design. Ge mej designtips? Jag vet inte vad jag vill ha.. Vad vill ni att jag ska ha?
    Nån som gratis kan göra en design?

    Snäääälla ge mej några tips! bitte!?

    aaw >.<

    Jag kollade igenom min bookplus beställningslista och konstaterade en dyster sak. Jag har råkat beställa death note nr 9 och 10 istället för 8 och 9. kakkabajs D:

    Hur bra känner du mej?

    Det är dagens stora fråga! Så gör testet och ta reda på hur bra du känner mej ^^
     -test-

    btw det är nåt skumt på den sista frågan. Pasta är inte min favoritmat, det är dendär tonfisk grejen.. Men det vet ni ju nu. Så rösta på pasta vetja..

    jee ^^

    Otroligt tråkig dag. Trots allt är det nog inte så skönt med påsklov xD Har inte gjort nånting alls. Eller, målat lite ägg, det är allt.

    Imorgon blir det asiatisk mat <33 Jag och Heidi ska till stan och shoppa loss yee~ (vi är stenpanka båda två) och vi ska äta på nån restaurang som heter "asian food". Jag är inte helt säker men jag tror man kan köpa lite asiatisk mat där.
    Längta *dregel*

    Vad ska ni göra nu på påsklovet då? ^^

    Rösta på mej!!! =D

    klicka

    Klicka och rösta på mej, eller va!??? (A)

    Bitte?

    påsklov!! =D

    Igår fick jag höra att jag "säkert går på droger" (på grund av mina kläder.. hmm) Veckans bästa <333 hahah xD

    Idag är datorn äntligen hemma igen. Min storebror tog med den för att få något från hårddisken tillbaks. Det enda som kom tillbaka var att den är på svenska. Typ. Dessutom hade allt jag hade laddat ner (live msn o.d.) försvunnit! Det måste jag ladda ner igen -.- Så här har jag plågats i dagar utan dator och sen fick jag inga bilder eller nånting tillbaka. Faan och jag som behöver en hel del grejer till den 30:onde!! =O=O=O 

    Det är äntligen påsklov i alla fall. Hur ska ni fira påsk?
     


    vem är ni?

    Jag har fått en del läsare har jag märkt. Runt 10 stycken varje dag x)
    Nu vill jag att alla som läser denhär bloggen relativt ofta skriver "shokalabadong" (och ert namn också) så jag får veta vem ni är! ne~!?

    Rysslandstema

    Vi har haft rysslandstema i skolan idag xD Det var väl ändå rätt ok. Vi behövde ju inte ha några vanliga lektioner. Det blir samma imorgon igen ^^



    Kommer inte på ett piss att skriva... eller joo!!
    Vi var på ett museum (kriksveteransmuseet.. nånting) och gubben som var guide, han var väldigt bra, sa till oss vad vi skulle skriva i dagboken ikväll. Jag får väl skriva det här "Gubben i museet sa att vi var väldigt klyftiga".
    Jaa... xD

    Har ni haft en bra dag?

    (yee flaggan rör på sej, häääffftit xD)

    -

    Igår var hela familjen på Malax-revy. Det kunde ha varit riktigt roligt, men jag var inte på humör.. "/
    Sen åkte jag till mormor och morfar och sov där. Vi gick i kyrkan idag. Prästen där var tillomed värre än dom som brukar vara här. Jag trodde inte det var möjligt men så är det. Jag fattade inte ett ord av vad han sa. Jag var tvungen att fråga min mormor vad jag skulle skriva. Nu är det bara tre gånger kvar! Tack gode gud!! (oh shitt, i den här takten blir jag snart religiös!)

    Nu har jag precis beställt fyra böcker (manga) från bookplus.fi
    -Love hina vol 10 (enda jag inte har ^^ snart är min samling komplett =D=D=D) 
    - Death note vol 2
    -Death note vol 8
    -Death note vol 9

    Så snart Ida, får du ännu fler death note att läsa ^^ =D

    webbtips: Taaz.com

    Jag upptäckte den här sajten nyss genom en annan blogg. taaz.com

    Du registrerar dej på två sekunder och sen kan du ladda upp en bild på dej själv, eller någon annan, och fritt se hur du ser ur i en viss sorts smink, eller en frisyr. Jag har sett flera såna här sidor men det här är absolut den bästa. Om du bara använder en bild där du tittar rakt fram (enklast) och (om du har) lägger upp din pannlugg på nåt sätt.
    Resultatet blir väldigt verkligt!


    Min nya frisyr!!

    Här kommer den:


    visst är jag vacker ?? x)

    praovecka

    Nu mår jag lite bättre så jag ska berätta om praoveckan. Alltså:

    Måndag:
    Väldigt tråkig dag. Ångrade nog lite mitt praoval (Fantoy). Jag fick inte göra nåt egentligen. Det var mest bara att gå omkring i butiken. Trååkigt.

    Tisdag:
    Way better. Fick fixa en del i lagret och med en massa varor så jag hade nästan alltid nåt att göra. Det var mycket roligare och det började känns rätt okej. Som om jag faktiskt gjorde nån nytta, och inte bara tog upp de andras tid.
    Efteråt åkte jag en snabb vända till Asia Market för att köpa Pocky (och en jättegod thailändsk chokladdryck! Här snackar jag annat än O'boy! <33) och då jag kom in dit stod två killar i ca 16-17 årsåldern vid kassan. Dom var, tror jag, från Japan, Korea nånting. Dom kunde varken svenska eller finska och pratade (rätt dålig) engelska med hon i kassan. När jag kom in riktigt stirrade dom på mej! Och när jag gick förbi kollade dom efter mej åt andra hållet. hahaha xD Jag försöker ännu intala mej att det var för att jag var så snygg -.-  Det kan ju också ha varit för att jag har en så japaninspirerad stil att dom kände igen den. Jag vet inte. Vad tror ni?

    Onsdag: Rätt bra dag idag också. Fick göra en hel del saker. Finns inget mer att berätta.

    Torsdag: samma sak. Inte så mycket att berätta. Slösade upp mitt gratiskort på Subway.

    Fredag: Gjorde knappt nåt alls idag heller. Jag och en annan som jobbade där åt vid Arnolds. Det var gott. Det kommer jag nog att äta fler gånger.

    Av nån jävla konstig anledning längtar jag till skolan, nästan o_O Så det är ju rätt skönt att få åka dit nu igen. -.-
    Om det fortsätter såhär kan ju folk få för sej att jag gillar skolan!? (taget ur "en skejtares oskuld" av andreas soneryd)

    Så, alla andra som hade prao vecka. Hur var det?

    faaakkk

    Fan jag är så jävla störd på datorn. Allting är borta. Inte ens mediaplayer funkar. Det låter som om jag överdriver och egentligen inte klagar på nåt viktigt men för mej känns det helt åt helvete. Alla bilder som jag har haft i 61236 år här och allt som plötsligt bara är borta.
    Allt är åt helvete.

    Jag orkar inte skriva om nåt, prao eller nånting nu. Gör det i morgon eller nån gång.

    Hatar dethär ;___;

    datorn e fixad igen ^^

    jahapp då funkar datorn igen. Jag har exakt precis ungefär 8 minuter på mej kvar innan jag måste bort härifrån (mammas regler) så jag kan inte skriva mer ingående.
    Min storebror har installerat ett nytt program. Det dåliga är bara att; allt är på finska (alla instruktioner, allting! Klaga inte på mej om jag förstör nåt i misstag nu!) all musik, bilder, foton, msn, allt e borta! Får se till att fixa igen så ja får tillbaks det viktigaste. Nåja. Den funkar nu i alla fall.

    Angående praon så skriver jag om hela veckan sen i morgon.  Hoppas ni har haft en bra vecka, och förhoppningsvis har ni saknat mej lite också. eller?

    Ha det bra <33

    RSS 2.0