helgen

Äntligen hemma igen. Nu ska jag försöka berätta så intressant som möjligt om den lilla resan XD

Fredag:
Klockan 9 tog vi en taxi till tågstationen. Runt två var vi framme i Hesa. Vi kollade runt i lite affärer. Inte en enda cent gick åt. Tyvärr betyder ju det att det inte blev något inhandlat heller. Hittade en megasöt jacka men den var tyvärr inte riktigt i min prisklass (den var jävligt dyr alltså). Vi åt mat, pommes frites och broiler, skitgott!
19.00 Åkte vi på teater. Av ren kärlek till mej hette den. Helt ok. Fast lite konstig. Nåjaa nåt kulturellt var man ju tvungen att göra.
Efteråt (ungefär halv 10) fick jag en riktig ångestkänsla och ville bara dra nåt gammalt över mej. Jag kände mej så ensam. Teaterns fel? Njääe antagligen bara mina känsliga nerver (eller nån annan kroppsdel).
Klockan 10 blev det mat igen. Det var inte lika gott. Men jag fick ner det, iaf med hjälp av efterrätten.
efter 11 tog jag ett bubbelbad. Jättehärligt. Behövdes verkligen. Tog med mej skummet (som var i en flaska) hem. Synd bara att vi inte har nåt ordentligt badkar.

Lördag:

Megagod frukost (varför är hotellfrukost alltid god?) klockan nio. Vi satt bredvid ett livslevande par från Japan. Ifall det skulle ha varit några personer som inte hade varit ett par och som hade varit lite yngre hade jag varit i sjunde himlen men tyvärr får man inte allt här i livet.  
Klockan 10 åkte vi till nån slags modern kyrka. En typsik turistattraktion. Väggarna var i sten och taket var gjort av koppar. Vi stannade inte där så länge att det hann bli tråkigt, som tur är.
Sen vandrade vi i affärer igen innan vi checkade ut från hotellet. Sen shoppade vi lite. Jag hittade inte mycket men i alla fall något. Klockan fyra var det att ta sitt pick och pack till tågstationen för att åka hemåt.

Efter fem timmar i tåg är jag nu väldigt trött. Dessutom har min dåliga humor slagits på. Jag satt nyss och sökte på japanska google på "kyaa" och skrattade åt varenda liten bild. Inte en enda var kul, egentligen.
Vad har ni gjort denhär helgen?


kamera för 200 €??

Mamma gav mej förresten en himla massa pengar. Rättare sagt 230 euro (ca 2300 kr). Trodde jag skulle dö när jag såg dem. Har inte vågat räkna förrän nu xD
Ärligt hon måste ha råkat få med några extra sedlar i misstag x) Jag kan knappast vara värd så här mycket pengar. Inte nog med det; från början hade jag 155, 65. Tillsammans blir det ju jävligt mycket pengar. exakt.... 385,65. Faan nu måste jag spara lite och köpa en kamera! Klart jag klara det, jag brukar ju shoppa för omkring 20-30 oftast xD Dessutom är jag typ hundra på att min gudmor kommer att ge mej lite extra slantar också. Jag är rikrikrik!! =O

Får man en bra kamera (digital, med bra zoom, lite extra finesser [olia bildstorlekar, gråskalor, lite färgnyanser], nån slags blixt och typ mellan 7-10 pixlar) för 200 euro? Snälla svara nån!


Den här var ju annars väldigt snygg!
Vet inte om jag vill ha en sån, eller om den är i min prisklass men snygg är den i alla fall.

Helsingfors i morgon! =)

Är hos mina faddrar nu. Det känns som om jag gör något olagligt som sitter här på min gudmors dator när jag egentligen borde sova xD
Vi åker tidigt i morgon. Eller jag ska vara klar nån gång runt åtta. Det är tidigt för mej, men det ska väl funka. Jag har valt ut kläderna med omsorg och allt är ju klart packat så det ska väl gå fint.

Nån mer än jag som alltid är tvungen att klä upp sej och se extra bra ut gånger man ska nånstans längre bort (eller i alla fall till ett ställe dit man inte är så ofta)?? Jag är i alla fall sån, jag vill alltid ge ett extra bra intryck. I skolan spelar det ju inte så stor roll. Där har man ju ändå biljontals dagar (så känns det) kvar att visa sin "äkta stil" på, men när man ska åka bort måste man ju pricka in domdär bra kläd- och hårdagarna på just dem dagarna.


Jag var hos mommo och moffa idag också. Sov ju över från igår. Idag gick jag och mommo till en liten butik som finns där dom bor. Jag köpte en barnmatsburk att äta i tåget i morgon. Barnmat (alltså sånadär efterrätter med frukt eller bär) är enligt mej megabra som mellanmål. Jag kan absolut rekomendera det oavsett om man är fyra månader (eller vad det nu står på burkarna) eller 45 år. Det är rätt billigt (mindre än 40 cent [= ca 4 kr]), gott (om man har ätit det som liten så minns man smaken med en gång. Det är megagott!) och dessutom rätt hälsosamt. Det brukar i alla fall inte innehålla särskilt mycket socker och inte heller några konstiga tillsatsämnen.

Jag köpte också två tidningar (Okej och Frida). Nåt ska man ju göra i tåget också.

Nu vet jag inte om jag återkommer på ett tag. Vem vet, jag kanske hittar en dator på hotellet men annars blir det inte förrän lördag eller söndag. Ni får försöka klara er utan mej. Ha en mega trevlig helg annars!


-

Jag steg upp halv nio idag. Vad är det för fel på mej? xD
Jag ska till mommos idag och sova över. Det är skönt att komma bort lite ibland. Hos släktingar blir man alltid lite ompysslad eller bortskämd och det är väldigt skönt som omväxling x)

Det är annars därför jag bloggar såhär tidigt, dom kommer och hämtar mej nån gång efter två.

Konstigt hur mycket bättre jag mår nu när det är lov. Jag har inte varit på dåligt humör eller känt mej värdelös en enda gång sen lovet började. Skolan är inte bra för mej. Jag känner mej så uttittad och som om jag borde vara perfekt på alla sätt.Hatar också den där känslan av att inte passa in nånstans.
Hemma spelar det inte så stor roll. Jag trivs bra med ensamheten, men det finns alltid familjemedlemmar, eller varför inte datorn och man vill känna sej lite social. I skolan blir jag bara på sämre humör om jag är ensam.
Jag vill passa in nånstans, precis som jag är ;__;


Usch nu ska jag inte tänka på skolan på allt det som är kvar av lovet. Jag ska inte räkna dagar heller. Jag ska försöka.


GRATTIS PAPPA!

Pappa fyller år idag. Jag kan inte skriva vad han fyller för såna höga siffror får man inte avslöja ^^

Jag är otroligt dålig på att köpa presenter till pappa (till morfar, och min storebror också för den delen). Jag har ju absolut ingen aning om vad han vill ha! Och frågar man så säger han att han vill ha "lugn och ro".
Nån som vet i vilken affär man hittar det?

Jag köpte i alla fall en mugg (undrar hur många muggar jag har köpt som presenter på sistone... det är många) med lakrits i. Nån som har några bra tips på vad man annat kan köpa till farsgubben?

 
Muggen jag köpte såg inte ut såhär. Men nästan.
Det var i alla fall nåt hjärta på och sen var örat format som ett hjärta också xD



Det ska vara mandelmassa xP

Idag är det fastlagstisdag (eller fettisdagen om man så vill). Då ska man såklart äta semlor (eller fastlagsbullar).
Det är gott tycker jag ^^
Jag har ätit säkert 10 redan i år. Hur många har ni ätit?



Nu till den stora frågan:
Sylt eller mandelmassa?

ändrat om

Har ändrat om lite i rummet idag. Kan lägga upp lite bilder.


FÖRE





EFTER





Hoppas ni ser skillnaden!? Det är lite stökigt, jag orkade inte göra allt kvar ikväll. Nåt ska jag ju ha att göra i morgon också ^^ (<-- troligen min livsfilsosofi)


Jag har också varit och tittat på tapeter idag. Vi tog hem två tapetböcker för att kolla. Det finns en tapet som jag har fastnat för och som jag tror att jag ska ha som en fondvägg. Den här:



Fin eller hur??

kyrkan... >.<

Hej. Tvingades till kyrkan idag. Jag antar att jag måste dit några gånger för att överhuvudtaget få ihop alla tio namnunderteckningar. Mamma sjunger i en kör som skulle sjunga där idag och dom skulle värma upp en timme före hela grejejn började. Vilket betyder att jag var tvungen att sitta där en timme förrän det alls började.
Två timmar, ensam på en obekväm kall kyrkobänk.
Dessutom satt jag där uppe på en läktare (det var ingen annan där, förutom kören) och jag kunde inte se ner.
Om jag hade ställt mej upp hade jag säkert ramlat ner och det är vääldigt högt upp. Jag vågade inte ens stå dom gångerna man skulle stå.
Hursomhest var det ganska jobbigt.
Jag har ingen aning om varför. Jag vet inte vad det är som gör mej så himla känslig. När jag kom hem och hade ätit mat lade jag mej i sängen och sov i två timmar. Ett halvbra recept när man känner sej nere. Man mår ju bra sålänge man sover för då slipper man tänka på allt, men när man vaknar känner man sej som nåt jävla nerv-vrak.
Jag vägrar åka till kyrkan nu på ett par månader! Eller veckor i alla fall.

Ska med mamma och kolla på tapeter i morgon. Ska ju ändra om mitt rum. Hade tänkt mej ett lite orientaliskt rum. Tapeterna skulle vara bruna eller i gråskala och en del saker i rosa/rött/orange. Typ saker från Indiska x)
Hur låter det??

lördag

Så skönt att få sova ut ordentligt! Älskar lov. Tänk om jag skulle satsa på en karriär inom arbetsöshet! Då skulle man få ha lov jämt. Men njääe det är nog inte så bra..

Fixade till ACF igår. Nu är portalen megasnygg. Om jag får säga det själv... x)
Gå in och kolla vetja!!
xMichiyo (hon heter så i forumet) har fixat bilden där, jag har bara ändrat färgnyans (den var typ gul/röd från början)
Sen gjorde jag en liten header. Det ska föreställa nån slags "nyappy kanin" och texten " An Cafe Fans".
Vad tycker ni??



Sportlov




ÄNTLIGEN!!
Jag har nog inte fattat det riktigt än. Antagligen fattar jag på tisdag eller onsdag nästa vecka. Hur som helst ska det bli så himla skönt. Nu får man sova så länge man vill ^^ (nästan i alla fall)
Hade inte tänkt göra så mycket men det blir nog mer än jag tänkt. Nån gång ska jag till mommo och moffa och sova över. Dessutom har min gudmor ringt och frågat om jag vill följa med henne på en liten utfärd. Antingen skulle vi åka tåg till Tammerfors och shoppa där en dag och sen åka hem, eller så skulle vi åka till Helsingfors och sova på nåt hotell där och också shoppa och ha kul. Jag fick välja själv. Det pekar mot H:fors. Jag har varit så mycket i T:fors. Å andra sidan finns ju Europe House där men det kanske finns i huvudstaden också, jag ska kolla det x)
Och hotell också. Härligt! Stora mjuka sängar, badkar och supermumsig frukost! Jag börjar längta redan.

Vad ska ni göra denhär veckan?

Sjukhusdag

Idag har jag fått såndär medicin hela dagen via blodet. Åkte in till sjukhuset till halv nio. Dom satte i kanylerna klockan elva. Min lillasyster var ju också med.
När jag var där kom en näringsterapeut dit. Jag har träffat henne förut, och efter det skulle jag skriva en tre dagars matdagbok. Hon kom med resultaten. Hon sa att jag äter precis tillräckligt. (HAH DÄR FICK NI, MAMMA OCH PAPPA!!). Några saker hade jag bara ätit ca 70-80 & av vad som rekommenderades men det mesta var över 100 %.

Jag kom hem nu typ nio. Det tar väldigt länge.

Jag har både matteprov och fysikprov i morgon. Fysik är verkligen inte min grej. Matte har gått extra bra på sistone så jag oroar mej inte så mycket. Nu när jag läste igenom fysiken också verkar det inte så omöjligt. Det blir godkänt i alla fall.
Och nu är det bara en dag till och sen sportlov! Då ska jag vara ute och röra på mej en massa xD
Neej, det ska jag inte. Gick ni på det?


När har/hade ni sportlov? Gjorde ni/ska ni göra nåt speciellt? =)

._.

Jag är sjuk igen. Nåt är fel. Bara alla jävla läkare kunde fatta det också och försöka göra nåt åt det. Själv har jag gjort så gott jag har kunnat, faktiskt.




Har ni nånsin känt er som om ni ville skrika och sparka, slå nån eller något?
Det är ungefär så det har känts idag. Har retat upp mej på allt och alla.
Tokio Hotel - Schrei är en låt som passar mitt humör xD


17 februari

Var på fysio idag igen. Han sa att efter ett tag kanske jag skulle kunna börja i en grupp för personer i min ålder som alla har olika problem. Jag skulle behöva öva upp konditionen. I gruppen skulle också finnas folk som behöver hjälp med att få tillbaks styrkan eller bli rörligare och sånt.
Fan heller. Jag vägrar gå med i nån jävla grupp.
Bara jag blir frisk ordentligt kan jag fixa det själv. Och nu när det blir sommar blir det ju jätteroligt att vara ute och röra på sej. Jag älskar att bara kunna hoppa i skorna och sen, med musiken i öronen, ge sej av på en promenad/joggingtur i solskenet och samtidigt få såna där skitsnygga bruna ben. Jag älskar att vara ute och gå på sommaren.

Var till sjukhuset på blodprov idag. Det gick väl bra som vanligt. Min lillasyster skulle göra detsamma. Det gick inte så bra för henne först, dom var tvugna att sticka henne två gånger. Det gillade hon inte. 

Jag har börjat fundera på att äta kött igen. I höst blev jag ju demivegetarian. Jag måste bara vänja mej lite, sen tror jag att det kommer att gå bra att äta det igen. Jag är nog inte menad att vara nån slags vegetarian. Jag hatar att tänka på vad jag äter och ärligt talat har hela grejen mest fört med sej problem. Jag bara petar i maten om det är kött och mina föräldrar tror att jag har nån sjukdom. Dessutom är det inte så kul att äta hon kompisar om dom råkar ha kött den dagen.
Jag tror jag ska vänja av med den här grejen, vad tycker ni?





GRATTIS TILL SARA GUMMAN SOM BLIR 15 HELA ÅR IDAG!!!! <3333

Harry Potter x`)

Jag är sjuk igen. Otroligt.
Fick feber igår. Nästan 39 grader. Hade (har) ont i halsen så jag åkte till hälsovårdscentralen idag för att ta anginatest (när dom stoppar en såndär bomullspinne i halsen på en, ni vet), det är många som har det just nu skulle jag tro.
Vi skulle få svaren i morgon.

Idag har jag inte gjort så mycket då. Eller egentligen har jag gjort mer än jag brukar. Jag gör aldrig särskilt mycket.
Jag har sett på Harry Potter och fången från Azkaban. Jag så Harry Potter och hemligheternas kammare igår xD
Förut var jag en riktigt Harry Potter nörd. Det var länge sen jag såg nån film eller läste böckerna. Otroligt hur mycket man kan glömma. Jag minns ingenting från dom sista böckerna. Jag har läst dom så lite (=bara en gång).
Jag antar att jag djupast in i hjärtat är en Harry Potter nörd.
Längtar till nya filmen i sommar!
Det måste finnas nån anna som är lika nördig som jag. Eller? xD



<3

Scrapbooking är riktigt roligt! Jag tror jag ska (försöka) bli bra på det xD
Jag skulle behöva en egen kamera jag alltid kan ha med mej då bara.
Har försökt göra lite alla hjärtans dag-grejer och sånt. Det är i morgon! Jag är lite efter i tidsplaneringen, men det ska väl ordna sej. Jag väntar mej inga presenter eller nåt till i år, men jag vill ändå ge något.
Hoppas mamma kan ta mej till stan en stund i morgon eller nåt.
Har ni planerat nåt speciellt till i morgon? Nån dejt eller nåt? Jag vill veta! ^^


>.<

Hemma igen. Hamnade inte in. Istället blir det nog skola igen.
Har sån jävla mensvärk. Hatar det >.<
Jag har ju läkarutskriven värkmedicin men den hjälper inte alls så jag frågade idag om jag kunde få något annat som kanske skulle funka bättre. Läkaren sa att hon skulle kolla, vad som passade med min övriga medicin osv. Sen kom hon ut och sa att det nog inte fanns nåt. Hon kunde skriva ut nåt men typ allt kunde ge biverkningar och att hon inte ville ge mej droger xD
Så jag blev utan medicin. Jag minns vad skolhälsovårdaren sa en gång till mej: "man ska inte behöva ha ont när man har mens"
Det trodde jag på. Dumt! >.<
Jag vet att det bara är typ högst tre dagar och att jag är löjlig som klagar men usvh vad det tar ner humöret att ha ont hela tiden "/

Nu gäller det alltså att orka upp till skolan imorgon.. hur ska jag orka?



Sjuk igen...

Igår när jag satt i bussen på väg till skolan kände jag att mina händer var kalla. Jag frös inte om dem, dom var bara kalla. Sen på rellatimmen fattade jag att nåt var fel. Jag satt och skakade hela tiden. Jag gick till skolhälsovårdaren och mätte feber. Jag hade feber, så fick ringa till pappa och sen vänta på honom i sjukrummet. När pappa kom åkte vi hem, sen for vi till sjukhuset. Jag träffade en läkare och sen for vi och tog blodprov och lungröntgen och sen tillbaks igen. När läkare kom för att tala med oss sa hon att jag skulle lämna där på avdelningen. Vi blev ju lite besvikna, min lillasyster hade ju bara just och just hunnit komma hem xD, så läkaren sa att hon i alla fall skulle prata med en annan först. När hon kom ut igen sa hon att vi fick gå men att vi skulle på kontroll igen idag. 

Så snart (klockan 12) ska jag till sjukhuset igen. Tänk om dom tar in mej idag >.< Men det tror jag nog inte, jag mår ganska bra idag, ingen feber eller nåt. Men nåt är ju fel så det vore ju kanske lika bra om dom tog in mej, eller i alla fall gjorde något. 
Man ska ju inte bli sjuk med två veckors mellanrum!

Jag missar gymnastiken idag i alla fall x) wiie

 Vad ska ni göra idag?

Webbtips!

http://en.akinator.com/

En sida värd att besöka xD
Du ska tänka på någon (en kändis, politiker, seriefigur eller liknande)  och så ska du svara på frågorna och se ifall han gissar rätt xD

Han är himla duktig!!

-

Idag var jag på fysioterapi. När vi, dvs jag och pappa, kom ut därifrån träffade vi på någon pappa tydligen kände igen. Gubben hade sin dotter med sej, och beklagade sig. "Visst ska det vara en massa springande här hela tiden". Han hade varit med sin dotter till tandläkaren. Pappa höll med.
Om jag bara var tvungen att åka till tandläkare varje gång jag ska till nåt sjukhus eller vårdcentral skulle jag definitivt inte klaga. (Iaf när det gäller den saken)
Pappa sa inget om vad vi gjorde där, som åker på fysioterapi en gång i veckan, sjukhuskontroller minst fyra gånger i året men det brukar bli mer ifall det är nåt problem, vilket det ofta är, tusentals blodprov, inne på avdelningen en gång i månaden för att få medicin, operationer på operationer, punkterade bihålor, lunginflammationer, spriometrier, röntgen  osv osv osv. Och det för både mej och min syster.
Gubben kunde gott klaga om tandläkartider.


När jag satt i bussen och lyssnade på Ellegarden (<33 xD) började jag plötsligt tänka riktigt positivt på allt (så är det när man lyssnar på Ellegarden, nämligen xD). Hela resan hem satt jag där med ett så enormt självförtoende och inget av allt skit jag har varit med om verkade betyda något. Inga runt omkring mej kunde trycka ner mej eller göra mej nervös. Jag mådde väldigt bra.
Sen hann jag bara träffa pappa när jag kom hem så började han klaga på hur lite jag äter. Jag blev knäckt, för jag är så jävla trött på allt det. Jag äter tillräckligt! Det vet jag ju själv. Jag blev så himla ledsen. Jag tror han fattade det sen, så han sa förlåt och att han ändå bara ville mej väl och att jag skulle vara lycklig.

Nu har jag kört lite pianoterapi. Funkar utmärkt när man är på dåligt humör. Klassisk musik är lugnande, tycker jag oavsett vad alla andra tycker. (jag kan ju inte säga att jag gillar all klassisk musik dock). Nu mår jag ganska bra igen tror jag.
Vad brukar ni göra för att må bättre?


Ärligt talat...

Vad händer med alla kommentarer??? =O
Dom är liksom... försvunna!
xD


Min lillebror skulle nyss vara på datorn. Han kom till mej sen och sa att det inte fungerade, att det inte var nån mening med att jag försökte. Sen gick jag hit och försökte ändå och det fungerar perfekt. Jag tror datorn har en egen vilja. Den tycker helt enkelt om mej mer än vad den tycker om min brorsa.

Stressigt idag. Var tvungen att äta hemma runt fyra, på ett par minuer för att sen direkt åka på trumlektion. Jag hör till dom som vill slappa efter skolan och bara kolla på teven och äta nåt gott och inte tvingas göra så mycket.
Vad har ni gjort idag? <3

;__;

Jag är såå less. Jag ville bara hjälpa till men jag får bara höra att jag är värdelös och att du skiter i min så kallade hjälp. Fuck. Det är inte så jävla synd om dej,. Du kanske skulle tänka efter lite innan du säger emot... >.<


Det är snart alla hjärtans dag (om typ en vecka). Ska ni göra nåt speciellt? ^^
Jag ska knappast göra nåt. Antagligen bara sitta hemma och glo och hoppas på att nån ska ringa, vilket ändå inte kommer att hända -.- Eller så kan man ju träffa nån kompis eller nåt, för att inte känna sej så tragisk x)
Det blir min 15:de alla hjärtans dag som singel, ensam, solo. Det börjar kännas smått lessamt. Det skulle kännas härligt att ha nån, då vet man ju att nån finns där. Oavsett vad som händer finns det alltid nån att vända sej till.
Men man kan ju inte bli tillsammans med nån om man inte är kär. Jag skulle inte kunna i alla fall. Det skulle ju vara kul att bli kär igen, allt känns så mycket lättare då. I alla fall om det går vägen ibland.
Men det för med sej en massa problem i längden också har jag märkt.
Är du kär i nån?


Lördag

Usch vad skön! Helg!

Jag gjorde en lista på vad jag skulle/ska göra. Den ser ut ungefär såhär:

1. Städa rummet
2. Hitta saker att föra till loppis
(mamma har typ reserverat nåt bord i nån secondhandbutik dit jag kan föra en hel del grejer)
3. Käka choklad
4. Duscha (får göra det sen...xD)
5. Sy om lite kläder (om det räknas att klippa av ett par byxor till short så är det gjort ^^)
6. Gå ut och motionera lite. haha NAAAT xD



Har varit ensam hemma med min lillasyster hela kvällen (hon kom ju hem igår) och jag är redan trött på henne xD Hon klagar ju alltid!! xD Så hr jag nördat sims i säkert fyra timmar (i alla fall nästan). Jo tack, jag vet. Mitt liv är väldigt intressant. Vad har ni gjort en kväll som denna??

Manga: Yotsuba&



Yotsuba&
(& uttalas to och betyder bland annat med. Med Yotsuba alltså)

Ordet/namnet Yotsuba betyder fyrklöver vilket man ser på hennes frisyr. Förutom det är denhär lilla tjejen ett riktigt lyckopiller som gillar att fråga saker och förundras över att så mycket ska vara så komplicerat (ungefär som jag ^^,). Hon är energisk och gillar det mesta. Jag kan verkligen rekommendera denhär mangan, för den piggar upp och får en att känna sej lite roligt barnslig igen ;D

Revy

Har varit på teater. Revy i Pörtom. Det var en massa typ humor och sånt, jaa. Det var rätt kul, men lite väl mycket politik som jag inte fattar xD

Tråkig skoldag idag. Vår lärare var borta från ekonomin så vi gjorde inte så mycket. Det var inte lika trist som vanligt men trist var det. Jag kan inte komma på en enda anledning till att jag valde det. Vad tänkte jag på?? =O

matproblem

Varför ska alla klaga på mej om vad jag äter och inte äter?
Jag är ju demivegetarigan. Alla släktingar tycker att det är nån löjlig grej jag har fått nånstans ifrån. En grej som jag absolut borde sluta med genast. Jag kan inte fatta vad som är så himla dåligt med det. Jag hade hem en lapp för ett par dagar sen, om att jag skulle få ta av den vegetariska maten i skolan. Mamma är inte riktigt säker på om hon vill skriva på. Jag äter inte gris/nötkött, så är det bara. Är det bättre att jag inte äter nånting alls. Jag fattar inte varför jag inte ska få njuta av maten!?

Och sen tror dom alla att jag har en massa ätströrningar och sånt. Jag minns en gång när jag var ute med mamma och lillebrorsan och åt pizza. Efter maten ville jag gå på toaletten. Mamma började fråga om jag spyr upp maten eller nånting. Och dom säger en massa att jag inte äter ordentligt, att jag är så jävla mager och att jag är sjuk. Det är ju inte sant. Det gör så jävla ont i mej när dom säger sånt.

nazism och outfit x)

Har just gjort klart hissaläxan (historia är det enda ämne jag faktiskt gör läxorna ordentligt, tillochmed överordentligt, i). Det skulle vara nåt slags flygblad. Jag orkar inte förklara mycket närmare. Iaf är vi snart inne på andra världskriget så då blir det en del nazism och sånt. Jag gillar verkligen inte nazism. Jag är helt anti. Jag tycker att alla människor ska vara lika värda oavsett klass, kön, religion, sexualitet, hudfärg, utseende, stil osv, osv. Det betyder ju inte att jag tycker om alla människor dock, men de som jag ogillar så ogillar jag inte pga någon av grejerna jag räknade upp nyss. Tycker det är sjukt att tänka så. En person kan ju vara världens snällaste och finaste människa, men är kanske (med tanke på nazismen då) jude och därför skulle man behandla personen som en råtta. Det är så himla sjukt och jag fattar inte hur folk kan få för sej sånt. Nån som håller med?


Annars blev jag rätt nöjd med min outfit idag. Jag är inte typen så lägger ut dagens outfit (tror jag har gjort det två gånger tidigare i nån annan blogg) men idag kommer en bild. Vad tycker ni om kläderna? Jag vet att bilden är av otroligt dålig kvalitet =/


Ifall ni inte ser så skriver jag då, jag har på mej:
vita jeans, rosa "scarf" med dödskallar runt benet, svart topp med några små prickar på, silverfärgad konstig kortärmad sak med huva och dragkedja som bara räcker till midjan, hängslen, nitbälte, armband, många halsband, och ett hårspänne x)

tisdag

Hey, jag saknar lite kommentarer! Ville bara uppmärksamma alla läsare (?) på det.


Pappa har varit rätt schyst mot mej på sistone. Inte så mycket klagomål. Igår när jag kom hem frågade han hur jag mådde och vad jag ville ha till mat. Sen skalade han min potatis och värmde maten medan alla andra fick göra det själva. Idag var han också sån. Ända tills maten. Han hade gjort nån slags maletköttbiff och en massa kryddor och sånt. Han blev ledsen när jag inte ville äta (jag är ju demivegetarian!) då när han hade försökt göra nåt speciellt, så jag tvingade i mej ett par tuggor. Inte så att jag tycker att kött är direkt äckligt. Jag mår bara illa och kan inte njuta av att äta det. Mat ska väl inte vara ett tvång, utan något man njuter och mår bra av, eller hur?

Det blir ensam kväll ikväll också. Pappa sjunger i kör så han är på det nu, till ca 9 då han avlöser mamma vid sjukhuset. Så tills det är det lungt här hemma då. Nu ska jag allt rensa barskåpet (höh vilket barskåp??). Eller nej, jag nöjer med med att spela Sims.


(det är det här spelet jag brukar spela.
Har inte tvåan så om det inte vore för det här skulle jag vara tvungen att spela ettan xD)


Ärligt, finns det nån överhuvudtaget som spelar Sims lika mycket som jag??


måndag

Idag har det inte hänt så mycket heller. Skolan var tråkig och jobbig. Tankarna for till min lillasyster hela tiden. Stackaren! Inte så roliga raster eller nåt heller idag. Sen skulle jag ha pianolektion. Det hade jag också. Det börjar bara gå bättre och bättre. Nu börjar jag märka att jag faktiskt kan en hel del. Det är på tiden kanske, med tanke på att jag har spelat åtta år redan x)
Nu har jag spelat lite Sims (jag är den stora Simsnörden) och kollat Beck, som jag missade (eller snarare inte fick stanna upp och kolla på) igår. Vad har ni gjort?

jaha

Min lillasyster har lunginflammation. Igen. Hon är på sjukhuset nu.
Mamma är där. Pappa ska troligen snart åka dit för att vara med
henne över natten.
Fuck.

God morgon, typ

Jag lyckades i alla fall somna igår kväll. Utan att börja tänka på en massa spöken, vandrade vålnader och döda saker.

Idag ska jag nog inte göra nånting. Min lillasyster fick feber igen igår kväll. Mamma har åkt med henne till sjukhuset. Faan om hon hamnar in igen, gullungen!! Jag vill inte att hon ska behöva gå igenom det.
När jag var mindre åkte vi runt till en massa ställen, behandlingar i Tammerfors, olika läkare, nya mediciner och en massa skit. Alla försökte komma på nya grejer, vad som kunde vara fel med mej. Och min lillsayster, som verkar ha precis samma problem. Vi åkte tillockmed till nån slags gubbe som "kunde tala med Gud". Jag låg där och han svingade nån slags snurra i ett snöre över mej för att försöka få gud att säga vad som var fel med mej. Hans utlåtande blev att "jag inte ville bli frisk tillräckligt mycket". Hah! Honom betalade vi!?? Spela roll vad jag vill, bara vi får höra vad som var fel men så tycker inte gud kanske? Det kanske var där jag slutade tro på honom.
Vi har också haft några typer hemma hos oss för att kolla jorden och sånt, ifall det skulle vara nån slags kraft eller strålning under marken som skulle göra oss sjuka.

Nu har vi inte gjort nåt sånt på jättemånga år. Alla har väl gett upp. Inga läkare som tipsar om nya behandlingar. Jag tror dom skiter i oss numera, det är ju inget kritiskt. Man är ganska självisk antagligen när man tänker att dom borde sätta sej ner och forska i det hela ordentligt, istället för vad dom än gör nu (dvs forskar om cancer, aids etc). Men det börjar bli himla uttröttande. Jag har aldrig tänkt på det tidigare men tänk vad många lunginflammationer jag har haft. Tänk om det blir fler. Och fler. Och ännu fler. Tänk om mina lungor pajar och slutar fungera nån gång när jag är 32. Tänk om jag tvingas byta lungor eller lära mej andas med nån syreapparat som jag bär i en väska på ryggen. Jag vill inte. Usch.


RSS 2.0