onödigt inlägg men jag måste skriva nåt xD

Usch. Min dator e död. Den går inte ens att starta. Typiskt. Precis då vi har prao hela veckan och jag inte träffar nån i skolan. För alla som undrar befinner jag mej hos mina faddrar nu så det är här jag är på datorn.
Hinner inte skriva så mycket. Har inget att skriva om heller, direkt Jävla bajs då jag inte kommer att kunna skriva om praon heller... datorjävel.


Hur har ni det då?

frisyr/färg?

Ska klippa mej /färga håret på fredag! Ge mej frisyr- och färgtips, snäääälla!!!??
vad som helst. Skit i om det är bra eller "dåliga" tips.
Jag vill ha lite inspiration x)

-

Idag fick jag lust att sjunga. Så det gjorde jag. Jag satte på musik på hög volym och sjöng för full hals. Det var skönt. Jag sjunger inte ofta numera.
Det var tur att ingen var (/är) hemma i alla fall.


Alla hejar på Jannica i talangjakten i morgon!!!!
Du sjunger så himla fint, sötis <3 Hade så gärna velat se det live ;__;


<3

Jag dör.

för du e så jävla gullig.. 




fan då det aldrig ska funka...
;___; 

<//3

pocky =D=D=D

Det blev en video till Dreamin' blood istället. Ska ladda upp på Yt sen, kan skicka länk då ifall nån e intresserad.



En världsnyhet, gott folk JAG HAR ÄTIT POCKY FÖR FÖRSTA GÅNGEN!
 Jag skulle till sjukhuset för att ta nåt blodprov och sen skulle vi (mamma, jag och min lillasyster) in till stan ett tag för att göra några grejer. Å så fick jag mamma medtvingad till ett litet ställe som heter Asia Market. Jag har velat gå in där jättelänge, eftersom jag har hoppats på att det skulle finnas pocky där (som jag har velat smaka megalänge) men aldrig vågat gå själv o_O
Men nu gick vi in i alla fall och efter att ha kolalt igenom dom två hyllorna med mat som fanns där (ok, lite mer än två kanske) upptäckte vi en liten hylla bredvid kassan. Och där var det. Pocky, i tre olika smaker (åtminstone, det kanske fanns av nåt annat märke där som jag inte upptäckte!?)! Jag tog alla tre smaker. Det var en liten "låda" med ca 10 pinnar i (det fanns både choklad-banansmak och mjölksmak) för 1 € (ca 10 kr) och en med ca 20 jordgubbspinnar för 1,60 €. Väldigt billigt alltså! Tycker jag!! =D=D=D

När jag kom hem var jag tvungen att smaka, jag hade bestämt mej för att spara ett tag. Jag filmade min första pockyupplevelse men det är för pinsamt att ladda upp -.-" 
Det var rätt gott. I alla fall inte äckligt. Kanske inte sådär gott så att man såg stjärnor och raketer av att det var yummi heller men ändå.. gott ^^ Det luktar iaf väldigt gott(!!) och är en otrolig image-höjare xD Dessutom behöver man inte äta hela på en gång och man blir inte sådär jätteberoende av dem så att man måste äta upp allt på en gång (som med choklad) så det är ju bra.

Har du smakat pocky? Är det gott, tycker du? om du inte har testat så gör det!! =D=D=D
för alla som inte vet; pocky ser ut såhär:



k8 <3

Äntligen kan jag blogga. Pappa har suttit här bredvid i 1095672306 år nu men nu försvann han. Jag kan inte skriva när folk ser på! Inte för att jag tänkte skriva så mycket hemligt men whatever.

Idag tränade jag lite på att skriva med vänster hand. Skrev typ AAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa, BBBBBBBBBBbbbbbb etc men jättemånga bokstäver, som man gjorde i lågstadiet xD Det gick sådär halvbra. Jag kanske blir bättre om jag tränar mer. Det skulle vara ganska praktiskt när man målar naglarna.

Nu ska jag göra  text/sub till videon till Kanjani8 - Musekinin Hero

Kanjani8 <33



söndag

Idag var jag i kyrkan. Det var inte såå farligt trots att jag inte kände nån där och var tvungen att sitta med mamma.
Mamma trodde att "neej knappast är det nån nattvard idag" men det första vi ser när vi kommer dit är prästen som bär ut en såndär kanna med vin i. Så där fick jag sitta drygt en timme och ha tråkigt.
Det var en tant där (eller njaa, 30-40 år kanske) som klagade på alla ungdomar där. Jag vet inte vad hon sa, hade bra gärna velat höra men mej klagade hon inte på för jag är så duktig, men hon gick till typ tre olika grupper med ungdomar och sa nåt argt till dem. Hon kanske hade veckan,.


För tillfället är jag otroligt flummig och vill ha nån att flumma med!!

<33


<333

DU E SÅ JÄÄÄVLA SÖT VARFÖR SKA DU VA SÅ SÖT JA SITTER JU Å DÖR HÄR JA TRILLAR SNART AV STOLEN Å SLÅR HUVUDET OCH FÅR HJÄRNSKAKNING OCH BRÖSTCANCER OCH TAR LIVET AV MEJ FÖR DU E SÅ JÄVLA GULLIG!
JAG BLIR SÅ JÄVLA FAKKING SUPERDUPERMEGA-GLAD NÄR JAG SER DEJ FÖR DU E SÅ FIN <3


FAAN DÅ ALLT SKA VA SÅ KOMPLICERAT ;__;





sommarlov

Klockan e ju jättemycket och ändå e det väldigt ljust. Våren är absolut på väg. Idag när jag var ute och gick blev jag tillockmed tvungen att ta av mej min jacka. Det skulle vara skönt med sommarlov nu. Men ändå inte. Jag vet inte riktigt. Det spelar nästan ingen roll. Dagarna bara går och jag har inget att göra.
Nu när An Cafe konserten är över har jag liksom inte så mycket att se fram emot mer.
Eller jaa.. konfirmationen?
-.-"

 Ge mej lite tips på riktigt roliga saker jag ska göra i sommar, ne!?


fjom?

FJOOOOOOOM!!!! =D=D=D=D=D=D <333


yamapi Pictures, Images and Photos



påskhäxa?

Sitter i skolan. Har finska men vi fick vara på datorerna.
På morgonen hade pappa nån gubbe på besök. När jag snabbt skulle ner för att pappa skulle skriva under nåt hissaprov så sa dendär gubben en hel del taskiga saker till mej =O Han sa typ "inte är det väl påsk nu!?", "du har nog lite fel i almanackan" och "lite mer rött på kinderna och du skulle se precis ut som en påskhäxa". Schysst eller? Inte för att jag blev ledsen precis, bara lite chockad över hur man kan säga sånt utan att blinka. Tänk om jag hade blivit mobbad i skolan år efter år, blivit utfryst, slagen och nerdoppad i toan för hur jag ser ut. Då hade det inte varit så kul att tillockmed en vuxen person kallar en påskhäxa.



Konserten!

Här kommer gårdagens An Cafe konsert/signering i text och bild.

På morgonen diskuterade jag, pappa och mamma An Cafe lite.
Pappa: Är det en pojke eller flicka?
Mamma: Det är ett band
Pappa: Jahaa, men är det pojkar eller flickor?
Jag: Pojkar
Pappa: Hur kan dom då heta Ann?


Här är jag, på morgonen i mitt rum innan konserten:  (*ignorera ansikte*)


Klockan nio åkte vi. Alldeles för sen, märkte vi när vi väl var i kön till signeringe. Här är lite "intressanta" köbilder:




När vi var ungefär här, vid sista bilden så var klockan tre. Då skulle dom sluta. Det var lite skit. Det var megalångt kvar och kön rörde sej i snigelfart. Då kom en gubbe och sa att dom ännu skulle hålla på i 20 minuter. Jag kunde ha sprungit fram och gett honom en megakram!! =D=D


Jag i kön.



Ida i kön


När vi var framme var tiden slut. Dom som var före oss fick gå in dit men sen ställde sej en gubbe i vägen för oss. Jag blev skiträdd! Tänk om vi inte slapp in!? Men så visade en annan gubbe med fingrarna att två till kunde komma dit. Jag kunde ha kramat honom också.

Här är en massa An Cafe bilder då, vissa är helt skit men whateva.. jag lägger upp dem allihop (nästan)






Där på bilden har den häftiga kameragubben kommit med (han med långt hår till höger) xD När vi köde till konserten sen ställde han sej upp på en mur utanför ingången och filmade xD Sen när vi gick ut stod han i dörren och vinkade ^^ Vi vinkade tillbaks såklart. Men vi återkommer till det sen.



Haha xD kolla på Yuuki xD Nervsammanbrott eller?



Hahaaa sååå lyckad bild xD kolla bara på Teruki, va gullig han e ^^




Jag måste berätta vad som hände då jag och Ida skulle gå dit och få autograferna. Alla gick först till Teruki men jag som var lite borta och allmänt dum gick till Kanon haha xD men det skulle  jag ju inte så han visade sådär gulligt med handen att jag skulle gå till Teruki först ^^ Jag gjorde bort mej lite, hoppas han kommer ihåg det ;D (eller njaa antagligen var jag den 100:nde av alla där som gjorde fel)
Det var väldigt skakigt när man stod där framför dem. Dom måste ha varit väldigt trötta men ändå var dom snälla, log och sa "arigato" (tack), (teruki sa tillockmed "kiitos"[=tack på finska]) när man gav dem bladet ur skivorna som dom skulle signrera. Sen skulle man ju skaka hand med allihop.
Det jag lärde mej var:
-Dom hade svettiga händer, eller så var det jag som hade det.
-Dom var otroligt dåliga på att skaka hand. Speciellt teruki. Det var som att skaka hand med en disktrasa ungefär. Men jag förlåter dem för att de är så söta.
-Teruki är megaliten! Han är ju äldst så åtminstone jag har alltid tänkt honom som mest "mogen" och sådär men han såg faktiskt blygast, klenast och minst ut (inget illa menat, han var gulligare än jag trodde!).


Nu till konserten! (jag har tyvärr inga bilder därifrån eftersom det var fotoförbud)

Vi köade lääänge. Eller nej, inte mot vad vissa hade köat men i alla fall. Hur som helst så började dom släppa in oss ca 18.30. Vi var inne just före 19.30. Då tog vi av oss yttrekläderna (för 2 € fick man ha kläder och väskor på en krok så vi utnyttjade tillfället). Sen köpte vi varsin tröja. Här kommer bilder av den:


Sen ställde vi oss i folkhopen. Det tog skitlänge innan dom började. En halvtimme senare än dom hade sagt. Men det var ok ändå, dom spelade Ai Otsuka medan vi väntade ^^

Sen började dom spela. Det går nog inte att beskriva det. Jag tyckte det var helt underbart. I början var jag lite seg. Lite som "ser det dumt ut om jag håller upp händerna såhär" och "jag ser ju helt galen ut om jag hoppar". Men efter ett par låtar lossnade det. Och det var som om all skit som hänt dom senaste veckorna, alla dumma tankar rann ut ur mej. Man kunde bara stå där, skrika. Det var riktigt bra terapi för mej. Jag orkar inte gå in på några detaljer som hände.
När dom skulle spela den sista sången började Miku prata om "beautiful smile" och en massa sånt. Då fattade jag att dom skulle spela Smile ichiban ii onna och faan vad glad jag blev!! Den sången är såå viktig för mej och en hel del tårar rann ner för mina kinder under den sången.
Sen var det bara att åka hem. Mitt hår var alldeles blött av svett, men det spelade ingen roll för jag hade fått mer livsenergi än vad jag har haft på länge! Det känns som att jag orkar vad som helst nu, skitsamma vad som händer. Man får ta det som det kommer och bara vara nyappy. >v<


bilder xD

Jag är flummmm!! Så därför ska jag ladda upp lite roliga bilder (på An Cafe ofc!)
















Vilken bild är finast? ^^

tjoho

Idag på morgonen när jag skulle äta innan jag åkte till skolan klagade pappa på att jag hade för mycket smink och att hela min stil vad "för mycket" typ. Kan man få en sämre start på dagen!??
Jag som inte hade haft så mycket emot att åka till skolan just idag... Tack så hemskt mycket pappa!

Men det har väl ordnat sej. Just nu är läget rätt stabilt. Jag ska till en kompis ikväll och sova över, två nätter.  Imorgon blir det stan och förhopnningsvis hittar jag något.. Vi hade tänkt ha nån spa-grej på kvällen. Keewl ^^
Nån som kan tipsa om nån väldoftande bra hårinpackning??

Mer kommer jag inte på att skriva för tillfället ;D Ha en bra helg, jag kanske återkommer, annars frå ni uppdatering först på söndag ^^

saker jag vill ha

Det finns två saker jag absolut vill köpa från cdon.com just nu.

HItler & förintelsen 17,95 € (ca 180 kronor)



Nyappy Go Around The World - Live And Document DVD (Musik-DVD) 24,95 € (ca 250 kronor)



Jag vill haa ^^ och jag har rådrådråd =D=D=D

decora <3

Jag bara älskar decorastilen!! Jag har läst på lite och kommit fram till att min stil (nästan utan att jag visste det) mest är inspirerad från decora. Jag ska verkligen försöka få stilen så klockren och "extra iögonfallande" som det bara går!!

Har ni några tips (förutom att ha tusen hårspännen)??



Denhär bilden är megasöööt! Jag vill se ut så!

Kökskatastrof

Det finns något jag är otroligt dålig på. Och det är matlagning, av alla sorter.
För ett tag sen skulle min lillasyster baka nåt. Eftersom vi ville testa nåt nytt så tänkte vi göra nåt slags knäckliknande smågodis med nötter i. Det gick rätt bra i början. Sen skulle hela grejen värmas i micron, i 10 hela minuter!!
Jag, som bara brukar värma olika bakverk på högst 30 sekunder, tänkte såklart inte på att det kunde vara nån fara att använda den gamla vanliga bunken av plast som vi hade rört ihop sakerna med.
När jag tog ut allt ur micron hade bunken smultit en massa. Jag tror att den ännu fungerar att använda till något, men den är väldigt missformad.
Resultatet av nöt-knäck-grejen (jag vet inte namnet på receptet) blev ändå rätt ok även om det finns lite plastdelar i den xD
(är det farligt??)



Har du någonsin gjort nån katastrof i köket? =D

Yuuki's "sanna" identitet



För alla som inte har sett den tänkte jag lägga ut denhär bilden. Det påstås vara Yuuki utan peruk och solglasögon (det är han till höger, till alla som inte fattade xD) Dock finns det inga garantier för att det verkligen är han men visst liknar det, runt munnen och näsan och där xD

Vad tror ni? Tror ni att det faktiskt är han?

jahaa

Jag vill inte vara "Hedda" längre. Hon är den mörka sidan av mej. Den som tänker negativt, som hatar att leva men inte orkar göra något bra av det. Det är hon som målar himlen grå och suddar ut solen. Hon lyssnar på sorgsen musik när hon är ledsen. Fastän hon vet att det bara gör saken värre har hon aldrig lust att lyssna på gladare musik. Hon har faktiskt inte lust med nånting. Hon har inga planer och framtidsdrömmar. Hon tänker bara "det vore ju kul om "det och det" hände i framtiden" men hon orkar aldrig göra nåt åt det.

Chiaki är däremot mer ljus och hoppfull, sprallig och vill hoppa och dansa. Hon ser solen fastän alla mörka moln står i vägen. Och hon vill må bra och vill göra det bästa av situationen. Tyvärr kommer hon inte fram så ofta. Hon borde komma fram mer. Därför ska jag göra mej av med det gamla och in med den positiva och glada jag. Från och med nu ska jag alltid försöka tänka positivt om allt och komma på saker att göra åt saken istället för att sitta och känna mej värdelös.

Lite poetisk text men jag tycker den var lite gullig ^^



aj vant dis milkshake!! =D=D=D


Fågelmördare

Jag är irriterad. Eller snarare var. Nu känns det inte så farligt längre. Jag är irriterad på den här dumma datorn som måste startas om 10 gånger innan man får igån internet överhuvudtaget.


Vill ni höra dagens stora händelse? Jaa klart ni vill!
När vi åkte hem från stället där jag hade varit och haft pianolektion så åkte vi helt vanligt med bilen på vägen (var annars??)
Och plötsligt kommer en fågel rakt emot framrutan. Det hörs en duns och plötsligt ligger ett par fjädrar på rutan.
stackars fågel
Och stackars mej. Det tog år innan jag hämtade mej från chocken och började andas normalt.


(normalt att lägga upp en sån bild eller vad?)

söndag

Jag borde läsa på hissaprovet nu. Men jag orkar bara inte. Jag råkar vara på den mest krångliga delen som jag aldrig har gått igenom förr (det är en massa namn och platser som jag aldrig har hört förr man ska kunna också tydligen). Man han inte ta in för mycket på en gång så nu tänkte jag vila upp mej lite här först ^^ 

Idag har varit en helt ok dag. Det blev för mycket igår bara men pga att jag skrev av mej lite och pratade om det så gick det över. Idag var jag hos en kusin som fyllde 30. Jag har ingen som helst kontakt med honom. Mina föräldrar har väl det lite förstås men för mej kunde han lika gärna vara en helt främmande människa.

Nu är jag ensam hemma och är riktigt chokladsugen. Jag tror att jag ska baka ihop något gott till mej själv x)

Han ni några enkla chokladrecpttips? xD
(förutom kladdkaka för det äter jag typ hela tiden -.-)


helvetes skitagjnlbgaslöbhös

Nu blev jag ledsen igen. Vet inte riktigt varför. Jag har åter igen en såndär känsla av att inte vara omtyckt och att jag bara stör. Jag vet ju att det egentligen inte är sant. Varför ska det vara så mycket!? Måste det alltid, efter att jag har fått ha en bra period i ett par dagar, skita sej igen.

Jag skulle mest ha lust att bara lägga mej ner nånstans och dö, och jag menar det bokstavligen. Det skulle vara jävligt skönt att bara slippa dethär. Men jag tänker fortsätta ändå.

Jävla skit allting.


Så, det var skönt att srkiva av sej.

Manga: Death Note

Det här är en manga som jag absolut måste tipsa om. Den är ganska populär och jag har hört många som har läst den och gillat den. Så därför, när jag såg den i Helsingfors och dessutom hade pengar, var jag tvungen att köpa den. Och gissa vad;
efter dom två första sidorna var jag helt fast! Otroligt skickligt tecknat (massor av fina skuggor och extradetaljer som många inte ritar ut), otroligt bra story och också om vad som egentligen är rätt och fel.




Death note handlar om en dödsgud som för att roa sej "tappar" death note häftet i människornas värld. Och Light (på bilden) hittar det. Hemligheten med häftet är att om man skriver en människas namn och samtidigt har en bild av den personen i sitt huvud dör den efter ett tag. Light bestämmer sej för att utrota brottsligheten i världen. Han låter döda många brottslingar och gör på så sätt att nästan ingen vågar göra något brott längre. Samtidigt letar polisen efter honom och han gör allt för att ingen ska avslöja hans hemlighet.


Verkligen läsvärd! =D

Kat-tun ~ on your mind ~ please come back to me



LYSSNA!  Så jävla underbar låt! Har aldrig tyckt sådär jättemycket om Kat-tun, deras låtar är bra men dom är inte speciella (enligt mej! Fråga michiyo bara så lovar jag att hon inte håller med mej) men denhär får mej att rysa totalt! Mitt hjärta stannar ibland när jag hör den! så himla vacker!

Once again; LYYYYSSSNNAAA!!!

Lyssna även om du inte brukar gilla japansk musik, den är mer som en rätt vanlig (men extra vacker) pianoballad!

Saknar Bou

Det känns inte kul alls att jag inte får se honom på konserten. Snart är det två år sen han slutade i An Cafe. Takuya och Yuuki är underbara och dem vill jag ju inte vara utan, men Bou är så himla speciell och jag hade verkligen velat se honom i verkligheten. Faan vad ledsen jag blev. Är glad över konserten men så lessen för att jag inte får se honom.

Så här kommer en liten hyllning i form av bilder. Hoppas alla fans uppskattar dem ^^



Image and video hosting by TinyPic 














Så himla sööt!! Älskar hans stil. Vilken bild gillar ni bäst?

-

Idag var vi och åkte slalom från skolan. Det var faktiskt riktigt kul emellanåt.

I bussen hem var det en kille som sa en del riktigt rasistiska saker till en i min klass, som är född i Etiopien.
Han frågade bland annat ifall han i min klass brukar hälsa på alla mörkhyade han ser på stan. Wtf, så himla sjukt. Som om han själv skulle hälsa på alla vita han ser. Herregud var vissa har lite mellan öronen.
Jag vet att han inte menade att såra, hur pass bra kompisar dom är vet jag inte men bekanta var dom i alla fall. Men ändå är det ju så himla löjligt att säga såna saker.

Jag förstår mej absolut inte på rastister. Hur kan man överhuvudtaget tänka så, att man skulle vara "bättre" pga nåt så oviktigt som en hudfärg (som man dessutom inte kan göra nåt åt). Eller vad säger ni?


tyskland i sommar?

Idag på tyskan sa läraren att det skulle va nåt slags läger i Tyskland i sommar, och att det skulle komma folk från typ 10 olika länder. Hon hade inte särskilt mycket information men hon sa att hon skulle skaffa fram mer om nån var intresserad.
Hell yeah, jag är intresserad!



Har du varit till Tyskland nån gång?

praoplatsen e klar

Det blir prao på Fantoy (leksaksaffär)! =D

måndag

Usch vad jobbigt med skola igen. Men som tur är så är måndagar inte särskilt tröga och vi fick megagod gröt så det var okej. Skrev upp mej på praolistan också. Nån sa att man bara fick skriva på två ställen så det fick bli Eos och Fantoy (orkar inte förklara vad det är, googla eller nåt ifall ni är riktigt nyfikna)

Jag har tillslut börjat fatta att jag faktiskt snart ska få se an cafe live, och antagligen se dem på väldigt nära håll också (läs föregående inlägg). Så alltid när jag börjar tänka på det, vilket händer hela tiden, har jag fått nåt riktigt flumanfall. Jag har fjärilar i magen och är bara på bra humör ^^
Jag tror det är bra för mej att ha såna roliga saker att se fram emot. Det får en att orka bättre.

här kommer en megasöt bild på Kanon och Bou (faan att du inte är med längre ;__; , jag hade varit lyckligast på jorden isåfall.)



söta eller vad?? =D=D


AN CAFE: SIGNERING

Jag är meganyappy!! Den 18 mars (samma dag som konserten) ska an cafe ha en skivsignering. De släpper ju en ny platta nu i mars som bara ska släppas i Europa. Det bästa är självklart att jag förmodligen ska dit!!! =D=D=D

Här kommer lite tider och platser för hela europa:
17.03. Helsinki - 13:00:
City Anttila
Address:
Kaivokatu 6
00100 HELSINKI

18.03 Tampere - 14:00:
Tampereen tavaratalo
Address:
Puutarhakatu 10
33210 TAMPERE

19.03. Stockholm - 15:00
Bengans Skivbutik
Address:
Drottninggatan 20
111 51 Stockholm

21.03. Cologne - 11:00
Saturn Cologne
Address:
Hohe Straße 41 - 53
50667 Cologne

22.03. Munich - 14:00
Muffathalle
Address:
Zellstr. 4
81667 Munich

25.03. Paris - 14:00
FNAC CHAMPS-ELYSEES store
Address:
PARIS Champs-elysees 8th district
subway station : Franklin D. Roosevelt
Line 1 or 9


Alla signeringar kommer (tyvärr) bara att hålla på en timme så man får se till att inte bli långt bak i kön.




orkar inte tillbaks >.<

Vaknade upp med ett hemskt dåligt självförtoende, vilket resulterade i ett megalager med foundation och puder.
Men nåja, nu är det lite bättre.
 
Skola imorgon igen. Jag mår dåligt av bara tanken. Vill inte dit. Jag hatar skolan. På riktigt. Jag känner mej så annorlunda mot alla andra där. Ibland vill jag ställa mej upp och skrika något men det gör jag ju såklar inte. Jag är full av känslor, ilska och sorg som inte nån vet om. Dom tycker nog bara att jag är konstig. Vafan ska man göra?
Enda orsaken till att jag orkar med skolan är väl att jag tänker att "snart går jag ut nian och kan börja på nåt gymnasium eller nåt i en ny bra klass där jag får massor av vänner och människor som gillar mej och då blir allt bra".
Jag har för mej att jag tänkte så innan högstadiet också och det blev ju himla bra -.-

Usch, nu ska jag inte tänka på skolan. Istället ska jag ut och gå (mammas order).
Kan nån muntra upp mej lite och kanske ge lite tips på hur man ska orka med skolan och alla jävla människor?



RSS 2.0